vulvm | Дата: Субота, 23.04.2011, 23:59 | Повідомлення # 1 |
рибачок
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Статус: Offline
| берете 12кг.свіжоі річноі дрібноі риби, чистите, мінус голови хвіст плавники - у має вийти 6.5кг тушок риби. Далі 140 грам. солі і 2 години просолки риби з перемішуванням через півгодини, сіль треба рівномірно вносити шарами. Далі в 0.5 літра підготовленні скляні банки-оліі 100млл. +5 перчин +2 духмяних+1 гвоздика+2 листка лаврових далі стерилізація 4.4годин під пресом (ПИТАННЯ НА ПОЧТУ). ДужеСМАЧНО.
|
|
| |
ser | Дата: Неділя, 24.04.2011, 22:43 | Повідомлення # 2 |
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Статус: Offline
| ще такого не пробував, требабубде щось подібне з таранькою замутити.
|
|
| |