Rob Вівторок, 26.11.2024, 11:51
Вітаю Вас Гость | RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
страви з риби
vulvmДата: Субота, 23.04.2011, 23:59 | Повідомлення # 1
рибачок
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
берете 12кг.свіжоі річноі дрібноі риби, чистите, мінус голови хвіст плавники - у має вийти 6.5кг тушок риби.
Далі 140 грам. солі і 2 години просолки риби з перемішуванням через півгодини, сіль треба рівномірно вносити шарами. Далі в 0.5 літра підготовленні скляні банки-оліі 100млл. +5 перчин +2 духмяних+1 гвоздика+2 листка лаврових далі стерилізація 4.4годин під пресом (ПИТАННЯ НА ПОЧТУ). ДужеСМАЧНО.
 
serДата: Неділя, 24.04.2011, 22:43 | Повідомлення # 2
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Репутація: 100
Статус: Offline
ще такого не пробував, требабубде щось подібне з таранькою замутити.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024 |