Rob Субота, 04.05.2024, 01:29
Вітаю Вас Гость | RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Робінзон » Змагання-фести » Панталійський фідер !
Панталійський фідер !
serДата: Середа, 21.04.2010, 21:07 | Повідомлення # 1
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Репутація: 100
Статус: Offline
УВАГА ! Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у відкритому чемпіонаті Дубнівщини по фідерній ловлі риби на Панталійському ставку,який відбудеться 02 травня 2010 року. Змагання в особистому заліку,один тур,старт о 07.год.30хв.,-фініш о 12 годині. Збір в призовий фонд -50 гр., з учасника. Спортсмени використовують для ловлі одне фідерне вудилище з одним гачком. Запасні оснащені вудилища знаходяться на березі. Спортивна фідерна ловля здійснюється вудилищем, довжиною до 5 метрів, оснащеним котушкою і годівницею, або грузилом (без обмеження ваги, об’єму і конструкції). Клювання риби визначається спортсменом тільки по вершинці вудилища. Додаткові сигналізатори клювання заборонені. Ловля риби спортсменом здійснюється одним вудилищем, оснащеним одним поводком з одинарним гачком. Кількість запасних вудилищ не обмежується. Дозволяється використовувати будь-які види монтажу снасті з умовою обов’язкової присутності наживки на гачку. Будь-які інші предмети на гачку, крім наживки використовувати заборонено. Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини. Дозволяється використання атрактантів та фарбуючих речовин. Вимірювання глибин та інші дослідження ділянок ловлі здійснюється з моменту входу у сектор і до закінчення ловлі за допомогою снастей, якими дозволена ловля, а також за допомогою спеціального вудилища, поплавця-маркера, або тягарця. Під час ловлі поплавець-маркер повинен бути вилучений з води, тобто під час ловлі може використовуватись тільки одне вудилище, включаючи вудилище, оснащене поплавцем-маркером. Активний лов риби здійснюється і закінчується по сигналу головного судді. Окремого часу на стартове прокормлення не передбачається. До зважування риба зберігається в садках . Застосування куканів заборонено. Учасникам дозволяється використовувати наживку як рослинного, так і тваринного походження (мотиль, опариш, черв’як ), пінопласт,крім живця.
Учасникам змагань забороняється:
- використовувати волосяний монтаж;
- використовувати інші, відмінні від фідерних, методи ловлі;
- розпочинати ловлю до початку змагань;
- приймати допомогу сторонніх осіб;
- передавати та приймати виловлену рибу від інших учасників та третіх осіб ;
- використовувати токсичні та отруйні речовини, що можуть привести до загибелі чи відлякування риби
- розводити вогнища, вживати спиртні напої ;
- купання в зоні змагань. Призові місця 1,2,3-по загальній вазі,плюс додатковий приз за кількість хвостів і за найбільшу впійману рибину ! За більш детальною інформацією звертайтесь за тел; 0632278743, 0506125769 - Олег. З повагою-клуб рибалок *РОБІНЗОН*.
 
serДата: Понеділок, 03.05.2010, 22:36 | Повідомлення # 2
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Репутація: 100
Статус: Offline
Змагання відбулися і на жаль дуже скромно по кількості учасників. Мені особисто соромно за наших дубнівських рибалок які проігнорували дане дійство,і дякую Рівненським хлопцям які порадували нас своєю участю і відповідно призовими місцями! Риба ловилась-густера,плотка,верховода,був схід карпа вже біля самого пірсу,і був обріз гачка щукою. Ось і звіт скромний!!!
 
ScorpДата: Неділя, 06.05.2012, 10:50 | Повідомлення # 3
рибачок
Група: Пользователи
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
а будут в 2012 году проходить соревнования по фидеру?

Повідомлення відредагував Scorp - Неділя, 06.05.2012, 10:53
 
serДата: Неділя, 06.05.2012, 22:20 | Повідомлення # 4
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Репутація: 100
Статус: Offline
Ні, фідера не буде,тільки поплавок та хижак,ще пробуютиь карп"ятники щось сообразити,що у них получитьбся -буде видно після 11 травня. Важко мені самому займатись цим всім організаційним "!!!
 
Форум » Робінзон » Змагання-фести » Панталійський фідер !
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024 |