Rob Неділя, 19.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гость | RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Робінзончик » Змагання » Чемпіонат Рівненської області по ловлі поплавковою вудкою . (13 червня 2010 року м.Здолбунів.)
Чемпіонат Рівненської області по ловлі поплавковою вудкою .
serДата: Середа, 23.06.2010, 22:47 | Повідомлення # 1
рибачище
Група: Администраторы
Повідомлень: 162
Репутація: 100
Статус: Offline
Вдалося нам звозити наших РОБІНЗОНЧИКІВ на даний чемпіонат,були труднощі ,нам на допомогу не відгукнулась жодна владна структура міста,ні міський відділ спорту та інші до кого звертались, але добре що вже в минулому! Участь від нас- прийняло 12 хлопчаків та одна дівчинка_діти віком від 11 до 15 років. Стосовно кльову ,то на жаль його майже не було,але без риби всерівно лишились одиниці. Радуєте -що в десятку попав і наш рибачок ,і найбільшу рибину наш впіймав,і взагалі я задоволений виступом нашої збірної. Є правда різні невеличкі недоліки стосовно оснасток,техніки і т.д.,але будемо виправлятись! Стосовно організації самих змагань-то все було дуже в нормі (не пишу супер-бо так не буває),супер було в запезпеченні водою для вгамування спраги(це було аж огого,навінь дали нам назад на дорогу),було супер з призами-масса номінацій-це клас-всі з призами-по дорозі додому це була основна тема розмови!!! Жаль був малий казан з ухою-поки фоткав-то тільки черпак лишився-і на добавку вже не було,а бажаючі скуштувати ще,були- будь ласка на майбутнє варіть більше(бо дуже уху люблю)! На мою думку можливо треба було перенести частину секторів на більш чисту територію водойми від зілля,бо ті діти кому випав жереб там ловити просто не могли закинути приманку до чистої води,а довгу вудку не могли втримати фізично(заважав сильний боковий вітер) . А- коли приїхали в Дубно і я запитавв дітей чи їм сподобалось-одноголосно був крик ДА-КЛАС !!! Цікаве співпадіння по приїзді додому-тільки вийшли з автобуса в центрі міста на майдані Незалежності-на весь центр бахнув музикою духовий оркестр ,заграв марш (вони при гарній погоді кожної неділі грають просто так,для гарного настрою)-діти обалдели,а я кажу то на нашу честь,бачте в холодку сидять нас чекали!!! Ще хочу щиро подякувати РОФРС за фінансову підтримку,завдяки цьому не довелося брати з дітей гроші на поїздку,ще була невеличка фінансова підтримка від Дубнівського відділу партії Наша Україна,керівнику ст.швидкої допомоги за виділеного нам лікаря на дорогу з повним комплектом медикаментів,маг.Сафарі,маг.Ольвія за технічну підтримку - ДЯКУЮ !!! Особиста подяка судді Володі -за допомогу нашим дітям і технічною підтримкою і моральною, я сам просто фізично не встигав допомогти всім !!! ДЯКУЮ ЗА ЗМАГАННЯ ВСІМ - І УЧАСНИКАМ І ОРГАНІЗАТОРАМ !
 
Форум » Робінзончик » Змагання » Чемпіонат Рівненської області по ловлі поплавковою вудкою . (13 червня 2010 року м.Здолбунів.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024 |